Her er de beste artiklene som kan markedsføre bedriften din

I mange bransjer i dag er det stor konkurranse, og derfor har markedsføring kommet på toppen av prioriteringslisten for de fleste bedrifter. God markedsføring er helt nødvendig dersom man ønsker ås pre ordet om bedriften sin, og skaffe nye kunder. Det er mange måter å gjøre det på, og man skiller ofte mellom online og offline markedsføring.

 

Unike markedsføringsmetoder

Online markedsføring har fått mye oppmerksomhet den siste tiden. Dette er for eksempel reklamer på Facebook og Instagram, epost kampanjer, promotering i google osv. Slike markedsføringsmetoder er selvsagt viktige, særlig i en verden der det aller meste foregår på nett. Likevel er det viktig å ikke overse offline markedsføring, og fortsette med å finne unike metoder å spre ordet om bedriften sin på. En av disse er gjennom artikler med navn og bedriftslogo på.

 

Hva du kan dele ut

Du har helt sikkert mottatt dette før, og sannsynligheten for at du har noen slike artikler hjemme er stor. Det kan være alt fra en penn eller en paraply, til en solstol eller en t-skjorte. På disse er det trykt logoen og navnet til en bedrift, og når du bruker dem går du rundt som gratis markedsføring. Dette er utrolig smart, fordi tingene faktisk er brukbare for personen som mottar dem, og bedriften ganger av denne organiske og relativt billige markedsføringen.

 

Det finnes en rekke ting du som dette du kan gi ut, for eksempel kjøkkenutstyr, paraplyer, skohorn, nøkkelringer, fotballer osv. Listen er lang. Hos Axon finner du alt av slike artikler, til enhver smak og i de fleste design. Når du har valgt deg artiklene som passer til bedriften og kundene, er det bare å trykke logoen på, bestill, og vipps så er det klart.

 

Hvor du kan dele ut

Når du har funnet artiklene du ønsker, så gjelder det å finne ut nettopp hvor og hvordan du kan dele de ut. Et tips er å gi ut til ansatte og deres familier, kanskje dere har juletrefest på kontoret, eller noen har en bursdag? Man kan også gi ut til potensielle kunder på ulike messer og arrangementer, eller dersom man har en stand et sted. Her er det vanlig å gi ut kulepenner, nøkkelringer og sukkertøy.

 

Hvis bedriften arrangerer et eget arrangement, kanskje det er en sportsturnering for de ansatte, eller en feiring av nye samarbeidspartnere, så går det an å trykke gaver som passer spesielt til dette. Hvor kult er det ikke om hele kontoret har egne fotballtrøyer med bedriftens logo på? Hvis det er barn med kan man også få leker, spill og andre sports ting med, som garantert vil gi en unik opplevelse.

 

Å knekke markedsføringskoden er ikke alltid like lett, men det finnes mange forskjellige muligheter. Det gjelder bare å være unik og kreativ, og å møte mulige kunder der de minst venter det også. Prøv å sikt deg inn på artikler man kan bruke til hverdagen, og gjerne noe som brukes i offentligheten slik at enda fler ser det.